Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Masterclasses AD-trajecten Grenslandcollege

Het grenslandcollege start met opleidingen AD (Associate Degree), Management en AD Gebouw-Gebonden-Installatietechniek. In voorbereiding op deze tweejarige praktijkgerichte hbo-opleidingen in de Achterhoek worden masterclasses georganiseerd. Deze zijn onder andere bedoeld om werkgevers kennis te laten maken met de opleiding en voor een goede aansluiting met de praktijk te zorgen.

Masterclass futureproof talentmanagement
vrijdag 23 april 2021, 13.30 – 15.00 uur
Online vanuit CIVON innovatiecentrum in Ulft
Tijdens deze masterclass ervaar je de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR. Stephan Corporaal, Lector Human Capital van de lectoraten Strategisch HRM en Human Capital in Smart Industry aan Saxion Hogeschool vertelt over zijn onderzoek leidinggeven aan ontwikkeling en het stimuleren van leercultuur in bedrijven. Zijn verhaal wordt aangevuld door een concreet praktijkvoorbeeld van Ferdinanda van Veen, Directeur regio Oost bij Randstad. Zij neemt de deelnemers mee in de successen van Great conversations – een innovatieve manier van gespreksvoering in relatie tot de ontwikkeling van medewerkers.

Tevens is onderdeel van deze masterclass hoe deze HR-trends in de 2-jarige hbo-deeltijdopleiding Ad Management een rol spelen, die per september 2021 bij het Grensland College in Winterswijk wordt aangeboden.
Klik hier voor de uitnodiging of ga naar de website.

Masterclass fris,frisser, frist
Vrijdag 23 april 2021

13.30 – 15.00 uur
Online vanuit Almende College in Silvolde
Slimme, duurzame en gezonde gebouwen, dat is waar de toekomst ligt. Froukje van Dijken, Healthy Building specialist bij bba binnenmilieu, legt tijdens deze masterclass uit waarom de luchtkwaliteit in scholen haar bijzondere aandacht heeft. Daarnaast neemt Jasper Blekkink, projectleider bij BINX Smartility, de deelnemers mee in een online rondleiding door het gloednieuwe gebouw van het Almende College in Silvolde en laat zien hoe hij met zijn team een Frisse School heeft gerealiseerd.

Tevens krijg je in deze masterclass een beeld hoe deze ontwikkelingen terugkomen in de 2-jarige hbo-deeltijdopleiding AD Gebouwgebonden Installatietechniek die bij per september 2021 bij het Grensland College wordt aangeboden.
Klik hier voor de uitnodiging of ga naar de website.