Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Michel ten Hag nieuwe voorzitter VNO-NCW Twente

Op woensdag 8 juli, tijdens de ledenbijeenkomst bij De Bloemenbeek in De Lutte, wordt Michel ten Hag benoemd tot nieuwe voorzitter van de regio.

Michel ten Hag
Ten Hag (51) volgt Hans Kroeze op, die bijna dertien jaar voorzitter van VNO-NCW Twente is geweest. De nieuwe voorzitter is directievoorzitter van ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverleningsgroep, waar hij in 1996 is begonnen. Eerder werkte hij twee jaar bij Unilever in Oost-Europa, net na de val de van Berlijnse muur. Voor Unilever heeft hij boekhoudsystemen en ManagementInformatieSystemen opgezet. Daarna heeft hij twee jaar voor de Kamerbeek Groep gewerkt in Amersfoort in meerdere functies, waaronder nieuwbouwmakelaardij en hypotheekadvies en vastgoedconsultancy.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Michel ten Hag ruime bestuurlijke ervaring binnen diverse (belangen)organisaties. Momenteel is hij Algemeen Penningmeester bij de NVM, voorzitter van Vrienden van de Nijehoeve, voorzitter van Weekendschool TopperOpZondag, voorzitter Immer Weiter en commissaris TIIN Techfund 3. Tevens had hij andere toezichthoudende functies in het bedrijfsleven en bij overheidsorganisaties.

Michel ten Hag: “Ik ga mij inzetten voor een economisch sterk Twente, met vooral aandacht voor het welzijn van de Twentenaar en de kwaliteit van leven in onze regio.”

Als voorzitter van het bestuur van VNO-NCW Twente maakt hij deel uit van het algemeen bestuur van VNO-NCW Midden, dé werkgeversvereniging van Midden- en Oost-Nederland.

Contact
Tom Masselink, regiomanager VNO-NCW Twente, masselink@vno-ncwmidden.nl, telnr. 06 – 533 509 89.