Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Miriam Hentzen en Tjalien de Lange versterken bestuur VNO-NCW provincie Utrecht

Op 7 mei zijn Miriam Hentzen en Tjalien de lange toegetreden tot het bestuur van VNO-NCW provincie Utrecht. We stellen hen graag voor.

Utrecht 01/12/2023 – Miriam Hentzen – iov ASR – magazine Hallo Collega – Foto Raphael Drent

Miriam Hentzen (42) heeft een vriend en drie kinderen en is woonachtig in De Meern. Ze is manager change bij a.s.r. verzekeringen. Hier stuurt ze verschillende IT teams aan en is verantwoordelijk voor het portfolio beheer. Miriam is een zeer actief lid van Jong Management, waarbij ze vorig jaar voorzitter was van het bestuur dat het landelijk congres organiseerde.

De interesse van Miriam ligt met name bij het leggen van contacten met de leden en het creëren van waardevolle bijeenkomsten voor de ondernemers.

“Als bestuurslid van VNO-NCW Utrecht wil ik graag een bijdrage gaan leveren in het verbinden van ondernemers. Mijn ervaringen vanuit Jong Management en de jonge ondernemers die daarbij betrokken zijn hebben mij inzichten gegeven in het ondernemerschap. Zodat ik naast mijn ervaring als manager, me ook breder kan inzetten. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij, om VNO-NCW te versterken en zie de samenwerking met de leden dan ook met veel plezier tegemoet.”

Tjalien de Lange (51) heeft ruim 25 jaar ervaring op en passie voor ‘de rode draad tussen mens en werk’. Onderwijs ligt daaraan ten grondslag. Daarnaast komt ze uit een onderwijsgezin. Op dit moment is zij mede-eigenaar van de vestiging Primatch HR Groep | Utrecht-Den Bosch. Primatch helpt organisaties om zelf goed te worden in werving, selectie en arbeidsmarktcommunicatie.

Binnen het bestuur heeft zij dan ook de portefeuille Arbeidsmarkt en Onderwijs. Haar focus zal initieel liggen op het leggen van zoveel mogelijk persoonlijk contact met de leden om hun wensen en behoeften te inventariseren op dit gebied en van daaruit te kijken welke activiteiten te ontplooien om hen daarin te vertegenwoordigen.

“Als bestuurslid van VNO-NCW provincie Utrecht vind ik het mijn primaire taak om te zorgen dat onze leden zich gehoord en gezien voelen bij de juiste partijen op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs. Ik wil ervoor zorgen dat ze blij zijn met ons als bestuur door de verbinding, door wat we voor hen hebben gedaan en gerealiseerd op dat vlak.”

Privé is Tjalien onder andere partner van Jasper en moeder van Morris en Evi. Ze is in haar vrije tijd vaak te vinden met Jasper op hun zeilboot in Friesland.

Wij wensen Miriam en Tjalien veel succes en plezier in deze bestuursfunctie!