Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nationaal verkiezingsdebat over Landbouw, Voedsel en Natuur op 24 februari

Regio Foodvalley, De Gelderlander en Wageningen University & Research nodigen je uit voor het nationale verkiezingsdebat over Landbouw, Voedsel en Natuur. Een debat tussen kandidaat-Kamerleden van diverse politieke fracties.

Op woensdag 24 februari tussen 20.00 en 21.00 uur wordt er gedebatteerd over de politieke toekomst van onze landbouw, in de nauwe relatie met natuur, de uitdagingen van klimaatverandering en de rol van voeding op onze gezondheid. Ook wordt er nadrukkelijk stilgestaan bij welke rol regio’s, zoals Regio Foodvalley, kunnen spelen bij deze opgaves.

Joris Gerritsen, adjunct-hoofdredacteur van De Gelderlander en Janko van Sloten, chef Achterhoek en Liemers van De Gelderlander, nemen je mee in een debat. Het debat zal online plaatsvinden, je kunt je aanmelden via deze link. Je ontvangt een paar dagen voor het debat een link om het debat te volgen.

De livestream wordt uitgezonden op het YouTube kanaal van De Gelderlander. Lukt het niet op dit tijdstip, het debat is ook later terug te kijken, zonder interactie uiteraard.