Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuw bestuurslid VNO-NCW Achterhoek

Wij stellen graag alvast aan je voor ons nieuwe bestuurslid van VNO-NCW Achterhoek Frank Jansen van Baks Logistiek BV. Frank zal tijdens een bijeenkomst nog officieel benoemd worden.

“Mijn naam is Frank Jansen, 36 jaar oud en woonachtig in Bathmen. Na mijn studie Bedrijfskunde in Groningen ben ik de logistieke sector ingedoken. Ruime ervaring heb ik o.a. opgedaan in de internationale wereld van het Maleisische Agro concern Wilmar, waar ik eindverantwoordelijk was voor de logistiek en supply chain in Europa. Sinds 2019 ben ik DGA van Baks Groep te Borculo. Baks Groep bestaat uit bedrijven die zich richten op productie, verkoop en transport van voedingsmiddelen voor mens en dier en vervult daarmee een belangrijke rol in de agro- en foodsector.

Vanuit mijn achtergrond weet ik hoe essentieel mobiliteit en bereikbaarheid is. Mijn deelname vanuit VNO-NCW Midden aan deze Thematafel is dan ook de ideale gelegenheid om dit verder gestalte te geven voor de regio Achterhoek. De belangen uit het bedrijfsleven en de verbondenheid met overige instanties vormen een cruciale rol hierin. Als nieuw bestuurslid VNO-NCW Achterhoek kijk ik er naar uit om met alle ondernemers en betrokkenen in de regio in contact te komen. ”

De benoeming van Frank zal tijdens een eerstvolgende bijeenkomst plaatsvinden. Dit kan door de huidige situatie nog wel enige tijd duren. Daarom gaat Frank al wel meedraaien in onze bestuursvergaderingen.