Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuw bestuurslid VNO-NCW provincie Utrecht

Op 9 januari 2019 is Henk Vedder benoemd tot nieuw bestuurslid van VNO-NCW provincie Utrecht. Binnen het bestuur neemt hij de portefeuille bereikbaarheid/mobiliteit voor zijn rekening. Henk Vedder is samen met zijn vrouw DGA van Baas Warehousing & Transport BV in Bunschoten. Baas Warehousing & Transport BV is gespecialiseerd in de distributie van diverse goederen in de Benelux. Verder kunnen zij de totale logistiek verzorgen voor de klant (opslag, orderpicking, voorraadbeheer) zowel droog als diepvries. Baas Warehousing & Transport BV is een familiebedrijf waar inmiddels de vierde generatie werkt.

“Ik vind het van belang om als ondernemer een bijdrage te leveren aan de belangenbehartiging van ondernemers in de provincie Utrecht. Bereikbaarheid en mobiliteit zijn hierbij een belangrijk thema, omdat alle ondernemers en hun medewerkers in de provincie Utrecht hiermee te maken hebben. In de provincie Utrecht is zowel het verbeteren van de bereikbaarheid/mobiliteit op de hoofdwegen als op provinciale- en gemeentelijke wegen en het openbaar vervoer een belangrijk aandachtspunt’, aldus Henk Vedder.

Wij wensen Henk Vedder veel succes in zijn nieuwe functie.

Contact
Helga Brenninkmeijer, regiomanager VNO-NCW provincie Utrecht, telnr. 06-11351691 of met Loes Brijker, junior regiomanager VNO-NCW provincie Utrecht, telnr. 06-51279775