Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe bestuursleden VNO-NCW Twente

Het bestuur van VNO-NCW Twente heeft versteking gekregen door toetreding van Lian Nijhuis en Niels Peters. Donderdag 21 november zijn zij tijdens het bedrijfsbezoek aan Twente Milieu in Enschede door de leden benoemd.

Lian Nijhuis
Lian Nijhuis (35), woonachtig in Enschede, is zeven jaar lang zelfstandig ondernemer geweest op het gebied van internet project management. Na een aantal loondienstbetrekkingen heeft Lian er voor gekozen om in januari 2020 weer te starten met haar eigen bedrijf; Fikskracht10.

Fikskracht10 houdt zich bezig met het organiseren van zakelijke evenementen, denk hierbij aan bedrijfsopeningen, klanten/relatiedagen, workshops, seminars, etc.
Lian is voorzitter van Jong Management Twente/Salland en als bestuurslid zal zij dan ook de aansluiting van Jong Management met VNO-NCW Twente bevorderen en VNO-NCW informeren over wat er speelt bij Jong Management.

“Ik ben een echte regelaar in hart en nieren met oog voor details en de klant. Mijn favoriete quote is niet voor niets: I love it when a plan comes together ”, aldus Lian Nijhuis.

Niels Peters
Niels Peters (43), is algemeen directeur bij Mekufa. Mekufa produceert hoogspanning isolatoren voor vrijwel alle hoogspanning kabelproducenten in Europa.

“Als JM-lid ben ik twee jaar geleden in het bestuur van VNO-NCW Twente gestart. Het is een goede gewoonte dat Jong Management (JM) altijd vertegenwoordigd is in het bestuur van VNO-NCW. Dit versterkt de band van JM en VNO-NCW. Ik heb dit één jaar mogen doen en ben toen gestopt bij JM in verband met mijn leeftijd (te oud) en ben doorgestroomd naar VNO-NCW.”

Binnen het bestuur neemt Niels Peters de portefeuille ‘duurzaamheid’ voor zijn rekening. “Ik ga mij inzetten voor hoe wij als bedrijven een positieve bijdrage kunnen leveren met duurzaamheid en tegelijkertijd concurrerend kunnen blijven.” Niels gaat dit doen vanuit VNO-NCW Twente, maar ook als bestuurslid van de IKVO (Industriekring Vroomshoop en omstreken) waar duurzaamheid ook op de agenda staat en waar nu goed contact is tussen handhaving, gemeente, provincie en bedrijfsleven.

Wij wensen Lian en Niels heel veel succes in hun nieuwe functie!