Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe Middencirkel Achterhoek

De Middencirkel is bedoeld voor leden die in een vertrouwelijke setting met een kleine groep gelijkgestemden willen praten over gemeenschappelijke en persoonlijke leerdoelen. Begin 2024 starten we in de Achterhoek met een nieuwe groep voor de Middencirkel.

Centraal staan het uitwisselen van kennis en persoonlijke ervaringen en verdieping op relevante terreinen en onderwerpen zoals bijvoorbeeld: hoe houd ik mijn personeel duurzaam inzetbaar? Hoe ontwikkelt de economische situatie zich? Hoe ga ik om met de verduurzamingsopgave? maar vooral; wat betekent dat voor mijn markt? Hoe manage ik groei en hoe staat het eigenlijk met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei?

Deelname aan een Middencirkel zorgt voor verbreding en verdieping en brengt nieuwe inzichten en inspiratie. Door de vaste samenstelling van de cirkels ontstaat er een vertrouwensband tussen de leden, waardoor ook persoonlijke zaken aan de orde kunnen worden gesteld. Een externe gespreksleider faciliteert de groep.

Exclusief
Deze exclusieve meetings voldoen aan de volgende kenmerken:
– vertrouwelijk
– kenmerken zich door open cultuur
– deelnemers komen zoveel mogelijk uit verschillende branches om te leren van elkaar en om concurrentiegevoeligheden uit te sluiten
– max. aantal deelnemers 8–10 personen
– praktisch en resultaatgericht
– er vindt geen onderlinge acquisitie plaats

Voor meer informatie zie https://www.vno-ncwmidden.nl/vno-ncw-midden-introduceert-de-middencirkel/

Heb je belangstelling of heb je nog vragen over de Middencirkel Achterhoek, neem dan contact op met Wilma Elbertsen.