Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Exclusief aanbod voor leden VNO-NCW Midden: De Middencirkel

Als lid van VNO-NCW Midden kan je je aansluiten bij De Middencirkel. Een exclusieve omgeving waar je in alle vertrouwelijkheid kunt sparren met gelijkgestemden. Samen met een selecte groep professionals uit diverse branches duik je de diepte in op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

In de Middencirkel staat kennisdeling centraal. Hier krijg je de kans om niet alleen je eigen expertise te delen, maar ook om te leren van anderen. Hoe houd je jouw personeel duurzaam inzetbaar? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de economie en hoe beïnvloeden ze jouw markt? En hoe zorg je voor duurzame groei, zowel zakelijk als persoonlijk?

Exclusief
Het unieke aan onze Middencirkel is de exclusiviteit. Met een maximale groepsgrootte van 8 tot 10 deelnemers en een focus op diverse branches, creëren we een omgeving waarin openheid en vertrouwen centraal staan. Heel praktisch en resultaatgericht. Geen concurrentiegevoeligheden, geen onderlinge acquisitie, maar juist een open cultuur waarin ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe werkt het?
Een Middencirkel is exclusief toegankelijk voor leden van VNO-NCW Midden. Zij kunnen zich bij de regiomanager aanmelden. Op verzoek van VNO-NCW Midden begeleidt en faciliteert een externe professionele begeleider de Middencirkels.

Voorafgaand aan de eerste sessie krijgen deelnemers inzage in wie de gesprekspartners zijn. De Middencirkel komt 5 x per jaar in dezelfde samenstelling bijeen en commitment van alle deelnemers is van belang voor het gezamenlijke proces.

De deelnemers bepalen de gespreksonderwerpen en ook de professional brengt actuele onderwerpen in. De begeleider stuurt voor de bijeenkomst de ingebrachte vragen rond, zodat iedereen zich kan voorbereiden. De Middencirkel vindt plaats bij een van de deelnemers en start om 17.00 uur. De gastheer/vrouw zorgt voor broodjes en drinken en om 20.00 uur wordt de bijeenkomst beëindigd.

Rol deelnemers
Bij aanvang van een Middencirkel wordt de deelnemers gevraagd welke vraagstukken, zakelijk en/of persoonlijk, zij wensen in te brengen. Deze vraagstukken worden met de groep besproken in een van de volgende bijeenkomsten. Ook worden actuele vragen tijdens een Middencirkel besproken.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bij voorkeur alle bijeenkomsten bijwonen en hun kennis, expertise maar ook hun twijfels en vragen actief inbrengen en uitdragen. De ervaring leert dat ’werken aan je bedrijf en aan jezelf’ vaak terugkerende thema’s zijn. Wat binnen de groep wordt gedeeld wordt niet zonder toestemming van de groep buiten de groep gebracht.

De begeleiding
De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door een externe professionele begeleider die deze sessie verzorgt op basis van actualiteit en de door onderwerpen die door de deelnemers worden ingebracht. Je krijgt voorafgaand aan de eerste sessie inzage in de gesprekspartners van de Middencirkelbijeenkomst.

Kosten
De operationele kosten voor de professionele begeleiding bedragen €300,- euro per persoon per cyclus van 5 bijeenkomsten. Na de eerste sessie zal voor het gehele jaar gefactureerd worden.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie of wil je je alvast aanmelden? Neem dan contact op met je eigen regiomanager of met Wilma Elbertsen, 06-21170437.