Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe penningmeester Nadine Maters

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 30 november jl. hebben de leden van VNO-NCW Midden Nadine Maters officieel benoemd tot nieuwe penningmeester van de vereniging. Zij volgt Quintus Stokvis op, die na 3 jaar, vanwege een nieuwe functie bij de Belastingdienst, zijn rol overdraagt.

Nadine (36) is register accountant en vennoot bij Konings en Meeuwsen. Ze werkt vanuit kantoor in Nijmegen en Amsterdam.  Daarnaast heeft zij diverse bestuursfuncties, waaronder nu dus die van penningmeester VNO-NCW Midden.

In haar werk richt zij zich met name op wettelijke controles bij diverse bedrijven, waarbij voor haar de uitdaging is om samen met de cliënt steeds weer aan de wet- en regelgeving te voldoen en toch die fantastische ondernemer te kunnen blijven. Daarnaast vind zij het belangrijk nieuwe mensen aan te trekken voor het kantoor, jonge mensen op te leiden, maar ook om aanwezig potentieel volop te benutten en te ontwikkelen. Een goed werkend team is voor haar heel belangrijk.

“Ik vind het een mooie uitdaging om de komende jaren penningmeester te mogen zijn van deze organisatie, het past in de visie die ik heb op goed ondernemerschap en ik hoop op deze manier een steentje bij te kunnen dragen om dat in deze regio te kunnen ondersteunen en verwezenlijken.”