Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwe Techniekdag in Rivierenland

VNO-NCW Midden gaat in samenwerking met Techexplore24 en het lokale onderwijs en bedrijfsleven op 12 maart 2022 de eerste Techniekdag organiseren in Rivierenland. Met deze Techniekdag hoopt VNO-NCW Midden meer jongeren te enthousiasmeren voor de techniek van morgen. Op 8 april is de nieuwe Techniekdag in Rivierenland aangekondigd tijdens de bijeenkomst van Techexplore24. Wij hebben er veel zin om met partners, de mooie bedrijven in de regio te laten zien en er een super dag voor de scholieren van te maken!

VNO-NCW Midden organiseert al Techniekdagen in regio Achterhoek, de Liemers, Arnhem, Nijmegen en in Bocholt. In 2022 komt hier dus Rivierenland bij! Tijdens de Techniekdagen organiseren bedrijven en partners uit de regio een doe-activiteit om zo de instroom in de technische opleidingen te vergroten. Wil je meer weten of je alvast inschrijven voor de Techniekdag in Rivierenland? Kijk dan op www.techniekdag.nl.

Voor alle kinderen die niet kunnen wachten om kennis te maken met techniek heeft VNO-NCW Midden  samen met de diverse werkgroepen gezocht naar een alternatief voor de fysieke Techniekdag. De Grote Megamini Techniekdag Quiz-Challenge-Spel-Show is een high energy Quiz-show van ongeveer 10-12 minuten onder aanvoering van een knallende presentator waarin 2 jongens tegen 2 meisjes strijden met vragen en opdrachten die allemaal met techniek te maken hebben. De eerste aflevering is binnenkort te bewonderen op www.techniekdag.nl.

Contactpersoon: Leonie Dijkhof, 06-23646571.