Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bijna zover! Dag van de 1000 Voorbeelden – 19 maart 2020

Het is bijna zover! Op 19 maart 2020 vieren we in het hele land de #dagvande1000voorbeelden.

Tijdens de Dag van de 1000 Voorbeelden bedanken we in heel Nederland werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking in dienst hebben genomen. Zij zijn een inspiratie voor anderen en verdienen extra aandacht.

In Almere zal het landelijke evenement plaatsvinden met aansluitend een grote banenmarkt voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze feestelijke dag rond de voortgang van de Banenafspraak wordt verder gevierd met talloze activiteiten, die we samen met werkgeversservicepunten en regionale verenigingen, door het hele land organiseren.
Bekijk welke evenementen er in de arbeidsmarktregio’s worden georganiseerd

De Dag van de 1000 Voorbeelden viert de successen van de Banenafspraak. Per jaar zetten duizenden nieuwe werkgevers hun deuren open voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit doen ze omdat het een meerwaarde is voor hun onderneming. Op deze dag zetten we de spotlight op alle werkgevers in Nederland, die hun inclusieve sporen hebben verdiend.

Dit doen we niet alleen om te vieren hoe goed we bezig zijn met zijn allen. We doen dit ook en vooral om nog meer werkgevers ervan te overtuigen hun deuren te openen voor mensen met een arbeidsbeperking. Op de Dag van de 1000 Voorbeelden zetten inclusieve organisaties hun deur open voor werkgevers die willen leren van hun ervaringen. De sleutel naar een inclusievere arbeidsmarkt hebben we samen in handen en door de deur van de arbeidsmarkt te openen maken we van Nederland een land waar iedereen zijn talenten kan en mag gebruiken.