Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nog niet gerapporteerd voor de Informatieplicht?

De deadline van 1 juli nadert snel. Heb jij nog niet gerapporteerd? Wacht dan niet tot het laatste moment; het rapporteren – en de voorbereiding hierop – neemt even wat tijd in beslag. Weet je niet (meer) precies wat er van je wordt verwacht? Dan raden we je aan om de antwoorden op veelgestelde vragen over de Informatieplicht Energiebesparing te lezen of contact met ons op te nemen. Als partnerorganisatie helpen we je graag verder. Je kunt bij ons terecht voor concrete tips en adviezen, maar bijvoorbeeld ook voor een energiescan, om inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten van bepaalde maatregelen.

Deadline niet gehaald? Dan ben je in overtreding
Heb je op 1 juli a.s. je maatregelen nog niet officieel gerapporteerd? Dan ben je in overtreding en kun je bezoek krijgen van de gemeente of omgevingsdienst. Zorg er dus voor dat je de deadline haalt. Overigens ben je om de vier jaar verplicht om de door jou genomen energiebesparende maatregelen officieel te rapporteren. Zet dus vast een herinnering in je agenda. Dan weet je zeker dat je in 2023 op tijd aan de plicht voldoet.

WATT nu?

Het belangrijkste is dat je je nu in deze thematiek verdiept, want 1 juli nadert snel! Voor een antwoord op veel gestelde vragen, het Stappenplan Informatieplicht, de aangesloten partnerorganisaties en heel veel informatie ga je naar:

WATTjemoetweten.nl