Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nomineer de meest sociaal ondernemende werkgevers

Op donderdag 9 november 2023 organiseert netwerkorganisatie FactorWerk voor de derde keer het ‘Sociaal Ondernemen Werkt’-event. Tijdens dit event worden awards uitgereikt aan werkgevers die, volgens hun eigen collega’s, medewerkers én de inwoners van de arbeidsmarktregio Stedendriehoek & Noordwest-Veluwe, het meest sociaal ondernemend zijn. Vanaf maandag 3 juli is het mogelijk om werkgevers te nomineren.

Nomineren in 3 categorieën

Er zijn wederom drie categorieën, waarin awards te winnen zijn: De meest sociale starter, De meest sociale werkgever en De meest inspirerende sociale werkgever. Vanaf maandag 3 juli aanstaande is het mogelijk om werkgevers te nomineren voor één van de drie categorieën. Werkgevers kunnen ook zichzelf nomineren. Meer informatie over de categorieën vind je op de website van het event. Hier vind je vanaf 3 juli ook meer informatie over de richtlijnen waaraan genomineerden moeten voldoen.

Als gast aanwezig zijn?

Het event wordt op donderdag 9 november van 17.00 tot 21.00 uur gehouden in het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Meer informatie over het programma volgt in de komende maanden. Het is al wel mogelijk om je aan te melden om als gast aanwezig te zijn. Dit kan hier.

Bekijk het aankondigingsfilmpje waarin de projectleiders aan het woord komen en ze een korte blik geven achter de schermen van het Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Organisatie

FactorWerk is een netwerk van samenwerkende partijen, bestaande uit de gemeenten binnen de arbeidsmarktregio Stedendriehoek & Noordwest-Veluwe, UWV, werkgevers- en werknemersorganisaties en het beroepsonderwijs. Het jaarlijkse Sociaal Ondernemen Werkt Event in de regio Stedendriehoek & Noordwest-Veluwe wordt georganiseerd in het kader van inclusief ondernemen en de maand van de 1000 voorbeelden. VNO-NCW Midden is partner hierin.