Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Onderneem mee in de Regio Deal Foodvalley

Deal or no Deal? Dat is de vraag aan u als ondernemer. De ondertekening van de Regio Deal Foodvalley nadert snel. Zeven regiopartners en het Rijk geven daaraan vorm en inhoud. Gezamenlijk werken zij aan een deal waarin innovaties en ambities voor het wereldwijde voedselvraagstuk centraal staan. Met u als belanghebbende gaan we graag het gesprek aan over hoe u een bijdrage kan leveren aan de Regio Deal Foodvalley.

Op donderdag 18 april worden de verschillende plannen gepresenteerd en krijgt u inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf/branche/organisatie om aan te sluiten. Verder heeft u de mogelijkheid om met gelijkgestemde partijen kennis te maken en te sparren over de verschillende projecten uit de Regio Deal Foodvalley.

Ook zijn we volop bezig aan de vernieuwing van de Strategische Agenda van de Regio Foodvalley. Deze heeft op onderdelen veel raakvlakken met de Regio Deal Foodvalley. Met u willen we het gesprek voeren over hoe we deze Strategische Agenda meer richting en inhoud kunnen geven.
We maken op 18 april graag kennis met u, want samen maken we de Regio Deal Foodvalley tot een succes. U komt toch ook?

Klik hier voor de volledige uitnodiging.
Klik hier om u aan te melden.
Locatie: Pathé Ede

VNO-NCW Midden is partner van Regiodeal Food Valley. Klik hier voor meer informatie.