Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Dag van de 1000 voorbeelden: ondernemers bedankt!

De voorbereidingen voor de Dag van de 1000 Voorbeelden draaien op volle toeren. Naast het 1000-Voorbeelden-Festival in Den Haag worden er meer dan 40 evenementen door het hele land georganiseerd. Een kwart daarvan vindt plaats in de vier provincies van VNO-NCW Midden. Marcel Hielkema, waarnemend voorzitter VNO-NCW Midden, is trots op ‘zijn’ regio’s.

Video Marcel Hielkema: “Het gaat goed met de Banenafspraak in onze regio’s”

Op de Dag van de Duizend Voorbeelden, donderdag 14 maart, zetten we goede voorbeelden van inclusief ondernemen in het zonnetje. Ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen dan een attentie. Met hun praktijkverhaal inspireren ze collega-ondernemers om aan de slag te gaan met mensen met een beperking.

Sluit je aan bij een van de evenementen en/of praat mee: #dagvande1000voorbeelden

Activiteiten Dag van de Duizend Voorbeelden in Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht

Achterhoek

Werkgeverscongres en uitreiking Unieke Werkgever Award 2018.

Flevoland

Een groots banenevent in de nieuwe terminal op Lelystad Airport. Honderd werkgevers, 1200 werkzoekenden. Flevoland Werkt!

Midden-Gelderland

Bijeenkomst voor inclusieve werkgevers met lezingen, praktijkverhalen en netwerkborrel

Nijmegen

Leden van ION, het zakelijk netwerk van en voor inclusieve ondernemers, ontvangen op 14 maart het keurmerk Inclusief Ondernemen.

Rivierenland

Wethouders uit de 8 gemeenten uit Rivierenland gaan op pad in hun eigen gemeente om de All-in Werkgeversprijs uit te reiken aan de meest inclusieve ondernemer.

Stedendriehoek

Inspiratiesessies met succesverhalen en workshops over inclusief ondernemen, een Meet&Greet, voor werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking en lancering Inclusief Werkgeversnetwerk Apeldoorn.

En ook:

  • WSP Food Valley organiseert een tour langs inclusieve werkgevers om hen te bedanken.
  • Het WSP Twente heeft in samenwerking met het Wilmink Theater ‘Talenten in de Spotlights’ georganiseerd. De finale is op 11 maart en de beelden hiervan worden op 14 maart gedeeld op social media.
  • WSP Utrecht organiseert een tour met wethouders langs inclusieve gemeenten in alle gemeenten
  • WSP Zwolle heeft ook in alle 14 regio’s een MVO werkgever geselecteerd die een presentje in ontvangst mogen nemen.
  • WSP Midden-Gelderland organiseert een tour langs werkgevers en bezoekt op 14 maart De Liemerije in Zevenaar. Daar wordt, in het bijzijn van de wethouder, de promotiefilm ‘Samen Sterker’ overhandigd.

Bekijk hier alle evenementen tijdens de Dag van de Duizend Voorbeelden en de laatste updates.

“Op 14 maart vieren we de Dag van de 1000 Voorbeelden om werkgevers, die mensen met een arbeidsbeperking de kans geven, te bedanken en anderen te inspireren hun voorbeeld te volgen!”