Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondernemers in gesprek met samenleving. Doet u mee?

Zoals u weet is er onzekerheid bij veel mensen over hun toekomst. Hoe verdienen we straks ons geld als artificial intelligence en robotisering doorzet? Heb ik straks nog wel (vast) werk? Waarom hou ik (netto) zo weinig over? Waarom betalen sommige bedrijven nauwelijks belasting? Stuk voor stuk belangrijke vragen die voor onzekerheid en spanningen zorgen. Naar schatting 40% van de Nederlanders is onzeker over de toekomst. Met name veel mensen uit de middenklasse (de ruggengraat van ons land) maken zich zorgen. Dit vertaalt zich via de politiek en andere kanalen ook naar onvrede over het bedrijfsleven.

Komende maanden gaan wij vanuit VNO-NCW en MKB-Nederland het land in om met allerlei bedrijven en anderen te spreken over welke rol bedrijven hebben. Hoe kan het bedrijfsleven een uitgestoken hand (blijven) bieden? Wat kunnen we daarvoor aan concrete projecten/programma’s bieden? En wat doen we met alle kritiek op het bedrijfsleven?

Op dinsdag 5 november (16.00-18.00 uur) bij VNO-NCW Midden te Apeldoorn gaan we graag met u en andere ondernemers en managers uit de regio van VNO-NCW Midden het gesprek hierover aan.

In een interactieve sessie kijken we met elkaar wat goed gaat en wat we extra kunnen doen. De uitkomsten van al deze sessies worden gebundeld en koppelen we terug en moeten input zijn voor nieuwe acties en nieuw beleid.

Graag horen we van u of u hierbij wilt zijn. Wilt u dit s.v.p. bevestigen via bijgaande link?

U bent van harte welkom!

Ron van Gent, directeur VNO-NCW Midden
Cees Oudshoorn, algemeen directeur VNO-NCW