Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

‘Ondernemerschap zit in de genen en raak je niet meer kwijt’

Dinsdag 29 oktober kwamen voor de eerste keer de leden van Jong Management en VNO-NCW VeluweVallei en Rivierenland bij elkaar @ Movexx, ontwerper en maker van groene trekhulpen in Veenendaal. Nadat we een rondleiding kregen door het bedrijf van CEO Iris van Ravenswaaij gingen de ondernemers Martin Ruiter van engineeringsbedrijf QING, tevens voorzitter VNO-NCW VeluweVallei, en Neil van Es, CEO van het bedrijf Parts on Demand, tevens JM-ondernemer van het jaar 2018, met elkaar in gesprek over het ondernemerschap.

De heren gaven onder leiding van Innovatiemakelaar RCT Gelderland, Marieke op de Weegh, een inkijkje in het ontstaan van beide bedrijven en daarbij de persoonlijke ontwikkeling die ze doormaken. Waar Martin al wat jaren ervaring heeft, timmert Neil 5 jaar aan de weg met zijn bedrijf in industriële 3D-printing. De heren zagen veel vergelijkingen in elkaars ervaringen binnen het ondernemerschap, waarbij leren van je fouten logisch klinkt. Toch is het zaak continu te bedenken of de strategie en koers die het bedrijf vaart, nu wel de juiste is.

Na een kort gesprek met de aanwezigen werd er onder het genot van een hapje en drankje nog nagepraat.

Namens Jong-Management en VNO-NCW Midden smaakt dit naar meer! Uiteindelijk is het delen van kennis en ervaring ontzettend leuk om te doen voor jong en oud.