Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondernemersdesk biedt helpende hand aan ondernemers in de regio FoodValley

02-12-2021 –Martin Ruiter, onze voorzitter VNO-NCW VeluweVallei en Gelderland is ook voorzitter van de Economic Board Regio Foodvalley. Hij legt uit dat de opzet van deze ondernemersdesk alles met de corona-crisis te maken heeft: “De gevolgen voor ondernemers lijken in de regio weliswaar mee te vallen, maar de kans op ‘big damage’ is er nog steeds”, zegt hij. “Daarom willen we graag een krachtige tool optuigen om ondernemers beter te kunnen bedienen. Het Covid-19 Ondernemersloket, dat vorig jaar in korte tijd in het leven is geroepen, heeft veel energie en dynamiek laten zien. Dat hebben we gebruikt als opstap naar een bredere dienstverlening.”

Eén plek voor alle vragen van ondernemers
De Ondernemersdesk is dé plek waar ondernemers terecht kunnen met hun vragen over groei, personeel, ruimte en financiering in Foodvalley. De Ondernemersdesk beantwoordt vragen van ondernemers, legt verbanden tussen ondernemers, overheden en andere organisaties, en zorgt ervoor dat de belangen van ondernemers centraal staan in de regio.

Ondernemersdesk wijst de weg
Je kent het vast wel als ondernemer: je zit met een vraag en weet niet goed waar je moet zijn om die beantwoord te krijgen. De Ondernemersdesk staat klaar om jou te helpen, legt verbindingen met relevante partijen en geeft niet op tot we jouw vraag hebben beantwoord. Of het nu gaat om contact met andere ondernemers, ruimte om te groeien, vragen over voldoende personeel, (bij)scholing, of mogelijkheden voor financiering of subsidie, we zetten je op het juiste spoor zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen.

Ondernemersdesk verbindt
Regio Foodvalley is een economisch sterke regio, waarin ondernemers, overheid, onderwijs en andere organisaties al jarenlang samenwerken aan duurzame groei. De Ondernemersdesk verbindt partijen die elkaar kunnen helpen bij nieuwe initiatieven, innovatie, netwerkvorming en uitvoering. Zo versterken we de economische kracht van de regio en dragen we bij aan een versnelling van de groeipotentie van Foodvalley.

Ondernemersdesk zet de ondernemer centraal
Er zijn op dit moment al heel veel goede initiatieven die actief bijdragen aan de economische kracht van de regio. Denk aan de Regiodeal, de Strategische Agenda, de MKB-deal, Human Capital Agenda en noem maar op. Maar wat betekenen die initiatieven voor mij als ondernemer? De Ondernemersdesk zet de ondernemer centraal en is de schakel tussen initiatieven en ondernemers. Daarbij wachten we niet op wat er op ons af komt, maar zitten we ook aan tafel om de behoefte van ondernemers te vertalen in nieuw regionaal beleid, programma’s en projecten die aansluiten op de wensen van ondernemers in de regio.

Ondernemersdesk Regio Foodvalley
De Ondernemersdesk Regio Foodvalley is opgericht door en voor ondernemers. De drijvende krachten achter de desk zijn VNO-NCW Midden, Federatie Ondernemersverenigingen Vallei (FOV), de lokale ondernemersverenigingen in de acht regiogemeenten, en Regio Foodvalley. Samen streven we naar een duurzame groei en het versterken van de brede welvaart in de regio.

Contact
Meer informatie over de Ondernemersdesk Foodvalley of wil je direct in contact komen, kijk dan op https://www.regiofoodvalley.nl/ondernemersdesk of stuur een mail naar ondernemersdesk@regiofoodvalley.nl.

Martin Ruiter: "De Ondernemersdesk is als het ware de schil voor alle partijen die bij ondernemers betrokken zijn."