Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ondersteuning MKB digitalisering

In Nederland zijn er een aantal digitale werkplaatsen van start. Hierbij wordt in een publiek, private samenwerking van onderwijs, bedrijfsleven en overheid MKB-ondernemers geholpen met digitaliseringsvraagstukken, en dat op maat!

Bij VNO-NCW Midden zijn in de regio’s Twente en Arnhem & Nijmegen dit jaar digitale werkplaatsen gestart met de hulp van VNO-NCW Midden. Ondernemers worden geholpen met slimme technologie├źn, data en digitale bedrijfsvoering door studenten uit het mbo, hbo of wo. In de bijgevoegde publicatie is te vinden wat digitale werkplaatsen precies zijn en hoe ze voor jou onderneming van meerwaarde zijn. Ook in de provincie Utrecht werkt VNO-NCW Midden samen met onder andere de Hogeschool Utrecht, ROC Nieuwegein en de Technologieraad Regio Utrecht aan het opstarten van een digitale werkplaats.

VNO-NCW Midden zet zich daarnaast in voor verdere ondersteuning van ondernemers bij digitaliseringsvraagstukken. Zo zijn er MKB-deals ingediend, waar we goede vooruitzichten hebben op toekenning. 26 november heeft staatssecretaris Mona Keijzer bekend gemaakt welke zijn toegekend. Ook ondersteunen we ondernemers met digitaal veilig te ondernemen, door onder andere samen met partners mini masterclasses te organiseren.

MKB-deal Foodvalley – verduurzamen, versterken, verbinden
MKB Schakelteam Flevoland
MKB-deal Regio Arnhem-Nijmegen Sm@rt Together