Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen 24 november 2020

Werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact
Werkgevers, werkzoekenden en intermediairs komen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze vindt plaats op dinsdag 24 november van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. De vorige editie in september leverde 120 vacatures en 88 bijdragen van werkzoekenden op. Al ruim 1200 mensen zijn lid.

Werkgevers uit de regio delen op 24 november hun vacatures tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Leden ontvangen vanaf 9 november tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname. Een LinkedIn-account is al voldoende om lid te worden.

VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen ondersteunt dit initiatief en is blij zijn dat er succesvolle online manieren zijn gevonden om in deze tijden toch de ontmoeting tussen werkzoekenden en werkgevers te organiseren.

De organisatoren roepen werkgevers en werkzoekenden op om zich aan te melden: “Tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen worden onderling veel tips gedeeld en contacten gelegd. Deelnemers ontdekken de voordelen van solliciteren met behulp van social media. In de steeds groter wordende LinkedIn-groep ontstaan matches door de opmerkzaamheid en behulpzaamheid van deelnemers en onze adviseurs. Eén ‘tag’ of reactie kan het verschil maken! In beweging komen, zichtbaar zijn en het vergroten van je netwerk is belangrijk op de huidige arbeidsmarkt.”

Hoe meld je je aan?
Aanmelden is eenvoudig. Zoek op LinkedIn op: ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ of klik hier. Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer je lid bent geworden van de groep. In aanloop naar het event delen we via de pagina handige informatie en tips.

Doe mee op dinsdag 24 november van 10.00 tot 13.00 op LinkedIn en vind jouw nieuwe werknemer(s)!