Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Oproep tot publiek-private samenwerking!

Ruim een miljard steun van het kabinet richting gemeenten en provincies om in de uitvoering van het klimaat- en energiebeleid te kunnen beschikken over de benodigde kennis, expertise én uitvoeringscapaciteit!

Een heel mooi en positief signaal dat erkent en bevestigt dat de gemeenten en provincies een belangrijke rol spelen bij het realiseren van de uitrol van de energietransitie. Provincies en gemeenten krijgen hiermee de kans om te investeren in de versterking van de eigen organisaties.

Vanuit VNO-NCW Midden spreken wij in een brief, mede namens ondernemersorganisaties Koninklijke Metaalunie, FME, TLN, EVOFENEDEX, Bouwend Nederland, VNP, KNB en LTO Noord, de wens en de verwachting uit dat deze extra capaciteit óók wordt ingezet bij het versterken van de samenwerking met het brede bedrijfsleven. Deze brief is verstuurd naar alle gemeenten en provincies in ons werkgebied. Onze boodschap is helder: Ga voor een publiek-private samenwerking. Wij doen heel graag mee! Lees hier de volledige brief.