Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Pop-up stores energietechniek

Gelderland wil energieneutraal zijn in 2050. Een enorme uitdaging, waar veel technische vakmensen voor nodig zijn. HONK1 brengt werkgevers en onverwacht talent voor de energietransitie bij elkaar. Loop dit najaar even binnen in de pop-up store!

HONK1: voor iedereen die interesse heeft in een baan in de (energie)techniek!

In de HONK1 pop-up store scouten ervaren vakmensen bezoekers met aanleg of talent voor techniek. Je loopt zo even binnen in de winkel, dus iedereen kan ontdekken of werken in de techniek iets voor hem of haar is. Door de scouts zorgt HONK1 voor meer en betere matches tussen werkgever en werknemer (in de dop).

Iedereen is welkom

HONK1 is de plek waar werkgevers, werkzoekenden, opleiders en overheid bij elkaar komen om de match voor de technische arbeidsmarkt te maken. Bezoekers krijgen ruimte om te ontdekken wat werken in de (energie-)techniek inhoudt. Je kunt in de pop-up store systemen en materialen uitproberen, met scouts in gesprek gaan over hun mogelijkheden en zo ontdekken waar je goed in bent. Vanuit die ontdekking gaan we op zoek naar een passende match met werkgever en/of (vervolg)opleiding.

Iedereen is welkom bij HONK1; het maakt niet uit of je beschikt over de juiste papieren, wel of geen (vaste) baan hebt. Het belangrijkste is dat iemand benieuwd is of hij/zij de (over)stap kan en wil maken. De rest volgt daarna vanzelf.

Praktische informatie:

Start:      Begin september 2019
Locatie:      Koningsstraat 75 in Arnhem

Openingstijden:  Woensdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur

De pop-up stores zijn één maand geopend. HONK1 opent in Arnhem (september), Apeldoorn (oktober) en regio FoodValley (november).

Meer informatie & social media

Website www.deparelscompagnie.nl/honk1
LinkedIn Honk1
Twitter @Honk__1
Instagram honk1_