Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Prachtige Ondernemersrally 2023

Op donderdag 7 september jl. hebben 40 equipes, bestaande uit leden van VNO-NCW Midden en Jong Management, kunnen genieten van de jaarlijkse Ondernemersrally. Diverse prachtige auto’s, zowel oud als jong, reden een route door Gelderland, uitgezet door Rallywereld.

Op deze zonovergoten donderdag werden de equipes ontvangen bij Out of the Office in Voorst (Bussloo). Na een lekkere lunch konden de deelnemers een gevulde koeltas voor onderweg pakken, aangeboden door Kranen Kerstpakketten BV, en werd gestart aan een uitdagende route door het afwisseldende landschap van Gelderland. Onderweg was er een tussenstop met een verfrissend ijsje van IJssalon Van Swoll BV. Bij terugkomst konden de deelnemers hun stuurkunsten op de proef stellen tijdens een slalom. Onder het genot van van een goed verzorgde barbecue werd er nog lang nagepraat over de geslaagde dag. Natuurlijk werden de beste rijders van de dag nog even extra in het zonnetje gezet, zij ontvingen een prachtige beker. Gefeliciteerd!

Dank aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme, inzet en de gezellige sfeer, wij hebben genoten van deze dag. Wellicht tot volgend jaar?!

Hieronder vind je (een selectie van) de foto’s, gemaakt door Dominick Verstoep: