Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Principeakkoord vernieuwing Pensioenstelsel

Zojuist is door de ondernemers- en werknemersorganisaties bij de SER en met het kabinet het principeakkoord voor de vernieuwing van het pensioenstelsel gepresenteerd.

Hierbij alle relevante informatie hierover:

  1. De reactie van onze landelijke organisatie, zoals verwoord in het persbericht van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland i.c.m. een Q&A artikel zoals dat ook in Forum verschijnt, over de veranderingen en een kort achtergronddocument m.b.t. AOW/Zwaar werk e.d.

https://www.vno-ncw.nl/forum/dit-gaat-het-pensioenakkoord-voor-jou-veranderen

Aanvullend op deze eerste informatievoorziening wordt na deze eerste drukte een handzaam en integraal overzicht nader uitgewerkt.

  1. Het persbericht, de publieksversie en de integrale tekst van het ontwerpadvies van de SER. Gezien de grootte van de diverse bestanden zijn deze opgenomen in deze we-transferlink
  2. Het persbericht en de brief van het kabinet ter zake namens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zullen elk moment beschikbaar komen via https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws en
    https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-sociale-zaken-en-werkgelegenheid/documenten

De leden VNO-NCW Midden zijn van harte welkom bij een eerste voorlichtingsbijeenkomst in de ochtend van donderdag 13 juni as. Hier zullen onze landelijke collega’s met de leden door het principeakkoord lopen en vragen beantwoorden. Deze vindt plaats van 10.00 uur (9.30 uur inloop) tot uiterlijk 12.00 uur (aansluitend broodjeslunch) in de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag.

Aanmelden kan via congressen@vnoncw-mkb.nl. Mochten er meer aanmeldingen komen dan er plaats is, dan wordt meteen een tweede bijeenkomst uitgeschreven.