Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Rabobank en VNO-NCW Midden bundelen krachten

Rabobank en VNO-NCW Midden hebben op vrijdag 25 februari een partnerovereenkomst getekend. Beide organisaties zetten zich in voor een sociaal economisch sterke regio en versterken elkaar op dat gebied.

De komende jaren werken we vooral samen op het terrein van circulaire economie. Samen met de Rabobank geven we invulling aan events en activiteiten, waar ondernemers in de regio hun voordeel mee kunnen doen. Rabobank is onder andere partner van de Circulaire Innovatie Top 20 in Gelderland en Overijssel, die jaarlijks door VNO-NCW Midden wordt georganiseerd. Ook ondersteunt Rabobank in het expertteam bedrijventerreinen, waarbij verduurzaming van bedrijventerreinen een belangrijk onderdeel is. Bovendien willen VNO-NCW Midden en Rabobank jaarlijks een event organiseren rondom energietransitie en circulair ondernemen.

Directievoorzitter Barry van de Lagemaat (links op de foto), die namens de Rabobank het partnercontract ondertekende, vindt de samenwerking niet meer dan logisch. ‘We hebben hetzelfde belang, beide organisaties zetten zich in voor ondernemers in de regio. Het is goed dat we initiatieven verbinden en onze expertise delen’. Karel Heijink, directeur VNO-NCW Midden, zette namens de werkgeversvereniging zijn handtekening onder het nieuwe contract. ‘We formaliseren hiermee in feite wat we al jarenlang doen: samenwerken en activiteiten bundelen, in het belang van ondernemers. We willen voorkomen dat zij door de bomen het circulaire bos niet meer zien’.