Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

REE heeft een podcast!

Als ondernemer is het soms lastig om tussen alle adviesbureaus het juiste pad te vinden voor verduurzaming. Waar kun je betrouwbaar en op maat gemaakt advies krijgen voor jouw organisatie? Daarvoor is REE in het leven geroepen. REE is een onafhankelijk energie-expertiseteam dat ondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen ondersteunt bij verduurzamingsinitiatieven, variƫrend van het beheren van energieverbruik tot het omgaan met netcongestie op bedrijventerreinen.

Om ondernemers op de hoogte te houden van de veranderingen in dit vakgebied, heeft REE de REE & Volhoudbaarheid podcast gelanceerd. Deze podcast biedt waardevolle informatie aan ondernemers in de regio, waaronder nieuwe subsidies, inspirerende verhalen van collega-ondernemers, regionale initiatieven, praktische tips en zaken die je als ondernemer wel of juist niet moet doen.

Luister naar de podcast op jouw favoriete podcast app via www.ree.nl/podcast. Als je weer eens in de file staat, is de REE podcast een perfecte manier om direct op de hoogte te zijn van duurzaamheids- en energiezaken in de regio Arnhem-Nijmegen.