Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

SAVE THE DATE! Bijeenkomst Circulaire economie

We zijn samen hard aan het werk om Amersfoort meer circulair te maken. In de regio ontstaan er regelmatig nieuwe circulaire samenwerkingen en steeds meer ondernemers werken vrijwel dagelijks aan het vormgeven van wat we ook wel ‘het nieuwe normaal’ noemen.

Tijdens hét circulaire netwerkevent van Amersfoort vertellen Nederlandse topbedrijven wat zij doen op het gebied van materiaalhergebruik en circulaire economie. Daarnaast willen we u aan de hand van pitchen in een vogelvlucht op de hoogte brengen van het talent dat in de regio aanwezig is. Amersfoortse startup bedrijven pitchen hun circulaire idee en vragen daarbij gericht om uw hulp. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende gelegenheid om met ondernemers te netwerken die net als u ook iets met circulaire economie doen of willen.

Op 25 juni 2019 organiseren VNO-NCW provincie Utrecht en Gemeente Amersfoort in de middag een bijeenkomst voor ondernemers in de regio Amersfoort die een (volgende) stap willen maken in de circulaire economie. Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van de reeks ‘Versnellen Circulaire Economie regio Amersfoort’. Uiteindelijk draagt versnelling en inspiratie bij aan de ambitie om in 2030 een afvalloze en CO2-neutrale stad te zijn. De overgang naar een circulaire economie draagt bij aan deze ambitie en biedt economische kansen en werkgelegenheid.

Voorlopig programma

Het programma is op hoofdlijnen als volgt:
14:30 uur    Inloop
14:45 uur    Welkom en inleiding
15:00 uur    Twee sprekers uit de Nederlandse maakindustrie over circulaire economie
16:15 uur    Parallelle werksessies
17:00 uur    Netwerkborrel

Datum, plaats en tijd

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 25 juni 2019 van 14:30 tot 18:00 uur in de regio Amersfoort. De exacte locatie volgt, evenals een definitieve agenda en uitnodiging.

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos, wel dient u zich vooraf aan te melden. U kunt zich nú alvast aanmelden voor de bijeenkomst op 25 juni 2019 door een mail te sturen naar: degroote@vno-ncwmidden.nl o.v.v. uw naam, bedrijfsnaam en e-mail adres.