Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Save the date! Regionale events circulaire pioniers

Met nog slechts enkele dagen voor de aanmelddeadline, loopt de spanning voor de Circulaire Innovatie top 20 op. Bedrijven uit diverse provincies hebben zich al met veel enthousiasme aangemeld voor deze top 20. De video-opnamen met daarin de innovaties en persoonlijke motivaties van de ondernemers zijn in volle gang. Samen werken we  naar de circulaire events in de provincies én de nationale finale in de Week van de Circulaire Economie, waar diverse circulaire pioniers bekroond worden.

In het werkgebied van VNO-NCW Midden worden drie regionale evenementen georganiseerd:

  1. Overijssel: Donderdag 15 februari
  2. Flevoland: Dinsdag 27 februari
  3. Gelderland: Donderdag 29 februari

Wat houden de events in?
Tijdens het event brengt elke provincie haar top 20 genomineerden samen, die elk hun baanbrekende innovatie presenteren. Deze veelbelovende innovators delen hun ideeën met een breed publiek, variërend van marktachtige presentaties tot pakkende pitches, afhankelijk van de provinciale aanpak.

Maar dat is nog niet alles! De hoogtepunten van de provinciale evenementen zijn  niet alleen de presentaties van de top 20 innovaties, maar ook de feestelijke uitreiking. Drie winnaars, elk uit een andere categorie, worden zorgvuldig geselecteerd door een deskundige jury die gespecialiseerd is in de circulaire economie. Zij bepalen welke innovaties doorgaan naar de landelijke finale, waar een groots podium wacht met aanzienlijke geldprijzen en de kans om te pitchen bij “Money Meets Ideas”. Evenementen vol circulaire inspiratie en netwerk dus. Mis deze kans niet en meld je aan!

Meld je nu aan voor de events!
Overijssel 15-02-2024: Aanmelden Innovatiemarkt – Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20
Flevoland 27-02-2024: Aanmelden Innovatiemarkt – Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20
Gelderland 29-02-2024: Aanmelden Event – Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

In alle drie provincies wordt momenteel hard gewerkt aan de evenementdetails. Kijk voor de meest actuele informatie op de provinciewebsite.