Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

SMART overbruggingsplan MKB Provincie Gelderland

De COVID-19 crisis raakt ook mkb-ondernemingen. Wilt jij deze crisis overbruggen en in je mkb-onderneming aan de slag gaan met het vernieuwen en toekomstbestendig maken van je organisatie, het benutten van competenties van je medewerkers en het ontplooien van hun talenten? Dan kunt je subsidie aanvragen bij de Provincie Gelderland!

Voor wie?
Mkb-bedrijven waar maximaal 50 medewerkers in dienst zijn, kunnen subsidie aanvragen.

Waarvoor?
Het doel van deze regeling is om ondernemers, juist nu, de ruimte te geven om te investeren in medewerkers en aanpassingen in de organisatie. Met deze regeling kun jeĀ  subsidie aanvragen voor de voorbereiding en uitvoering van een overbruggingsplan gericht op:

  • sociale innovatie
  • medewerkersgerichte opleidingen
  • anders en slimmer (digitaal) werken en leren
  • Resultaatgerichtheid
  • Toekomstbestendigheid van de onderneming

Voorwaarden
Je kunt deze subsidie aanvragen als je aan de slag gaat met de voorbereiding en uitvoering van een SMART-overbruggingsplan om toekomstbestendig uit de COVID-19 crisis te komen. De aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als er bij de voorbereiding een intakegesprek is geweest met een inhoudelijk adviseur van de Provincie Gelderland. De verwachting is dat er ruimte is voor ongeveer 80 tot 100 aanvragen. Aanvragen worden op volgorde van indienen behandeld.

Meer weten?
Meer informatie is te vinden op de website van de Provincie Gelderland.