Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Talent Event Rivierenland 2019

Schrijf nu in voor deelname op dinsdag 5 november

De arbeidsmarkt in Rivierenland is krap! Er is genoeg werk en iedereen is nodig. Werkgevers zoeken talenten. Er zijn te weinig geschikte arbeidskrachten om het werk uit te voeren. Dit vraagt om een andere aanpak van werkgevers en een andere instelling van werknemers en werkzoekenden.

Voor werkgevers ligt er de uitdaging om medewerkers te blijven binden aan de organisatie. Hoe geef je invulling aan goed werkgeverschap, hoe houd je je mensen fit en optimaal inzetbaar en hoe trek je nieuwe medewerkers aan?

Voor werkzoekenden zijn er volop kansen. Ben je op zoek naar werk of een andere baan? Laat je dan inspireren op het Talent Event 2019! Je kunt verschillende workshops volgen, meedoen met het First dates café en op het beleefplein van alles uitproberen. Proef, beleef en ervaar hoe jij het verschil kan maken op de arbeidsmarkt en kans maakt op die fantastische baan. Ben jij er bij?

Het Talent Event 2019, kansen voor iedereen

Het Talent Event Rivierenland 2019 is er zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers. Eén dag om kennis te maken met interessante bedrijven en collega’s uit de regio. Eén dag om actuele workshops te volgen, contacten te leggen, talent te scouten, te netwerken en om inspiratie op te doen.

Kom daten tijdens ons First dates café!

Tijdens het Talent Event verwelkomen we je graag in ons First dates café. Niet het CV of werkervaring is hier het uitgangspunt van de ontmoeting, maar competenties en persoonlijke kwaliteiten.

Ben jij als werkgever nieuwgierig naar de competenties van werkzoekenden en wil je met hen kennismaken? Wil jij als werkzoekende op een leuke, ontspannen manier, onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met werkgevers? Geef je dan nu op voor het First dates café en vergeet vooral niet om vier competenties aan te vinken die het beste bij jou of jouw bedrijf passen.

Wij zorgen ervoor dat er op 5 november een badge voor je klaar ligt, met daarop je naam en de competenties die je hebt doorgegeven. Het wordt een leuke uitdaging om vervolgens op zoek te gaan naar werkgevers/ werkzoekenden die dezelfde competenties op hun badge hebben.

Natuurlijk gaan we voor een match!