Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Techniekdag De Liemers bij Mainfreight in ‘s-Heerenberg

Op zaterdag 1 juni 2024 wordt de jaarlijkse Techniekdag De Liemers gehouden bij Mainfreight in ’s-Heerenberg: “Als Mainfreight vinden wij het geweldig dat wij deze editie van de Techniekdag De Liemers met alle deelnemers mogen organiseren! Hoe mooi is het om toekomstig talent kennis te laten maken met de wondere wereld van Techniek, Transport & Logistiek”, aldus Melvin Westerveld; Recruitment & Development bij Mainfreight.

Voor jong en oud

Tijdens de Techniekdag De Liemers organiseren verschillende technische bedrijven en onderwijsinstellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten voor jongeren van 8 t/m 14 jaar. Alle activiteiten zijn erop gericht om hen kennis te laten maken met verschillende mogelijkheden in de techniek. Zo kun je dit jaar lassen, metselen, timmeren, een escaperoom doen met elektrotechnische opdrachten, een VR-game spelen, lasergraveren en nog veel meer! De Techniekdag De Liemers is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar zeker ook voor ouders en grootouders.

Voorgaande jaren waren een groot succes, met vorig jaar meer dan 2.000 bezoekers. De dag wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en Lindus (de ondernemersvereniging van de Liemers) in samenwerking met vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en bedrijven.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van De Techniekdag De Liemers.