Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Terugblik zomerborrel Utrecht; van poeder tot product!

Op woensdag 3 juli 2019 stond de zomerborrel van VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Utrecht op de agenda. Hiervoor waren we te gast bij het innovatieve Parts On Demand in de oude Werkspoorfabriek in Utrecht, in 2018 verkozen tot Jong Management Ondernemer van het Jaar 2018!

Leden horen op de achtergrond geluiden van een automatisch poedertoevoersysteem en grote industriële printers terwijl gastheer Neil van Es, de geek-in-chief, en zijn team klaar staan om ons kennis te laten maken met de vierde productie revolutie! We zijn door het hele productieproces geleid: van poeder tot product tot verzending en hebben de rondleiding natuurlijk afgesloten met een borrel en een hapje.

Parts On Demand

Parts On Demand is een van Europa’s pioniers op het gebied van seriematig produceren door middel van 3D-printen. Met hun roots in productontwikkeling, productie en uitvinden staan ze dagelijks aan het front van technologische ontwikkelingen. Iedere dag produceren ze onderdelen en helpen ze hun klanten bij het optimaliseren van productie en producten. Of het nu om 1 of 100.000 onderdelen gaat. In constante kwaliteit. Voor iedere industrie.

Kon je helaas niet bij de zomerborrel van VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Utrecht aansluiten maar wil je wel graag achter de schermen kijken bij Parts on Demand? Op 13 september 2019 organiseren zij een ‘Behind the scenes. On demand’. Voor meer informatie ga naar: https://partsondemand.eu/utrecht/behind-the-scenes-on-demand