Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Tessa van Doremaele versterkt bestuur VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Het bestuur van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen is versterkt met de komst van Tessa van Doremaele. We stellen haar graag voor.

Tessa van Doremaele (44), is getrouwd, heeft twee kinderen, is woonachtig in Nijmegen en werkzaam als Strategisch Manager bij netwerkbedrijf Alliander in Arnhem.

“Nederland kent een aantal waanzinnig grote maatschappelijke uitdagingen waar de energietransitie er één van is. Dit vraagt om een totale (ondergrondse en bovengrondse) verbouwing van Nederland. Netwerkbedrijf Alliander, waar ik werkzaam ben, werkt mee aan deze opgave en realiseert de grootste klus in haar bestaan: het energiesysteem van de toekomst. Als senior Strateeg houd ik me dagdagelijks bezig met deze complexe uitdaging en ik richt me daarbij op het forse opschalingsvraagstuk wat hiermee gepaard gaat. De ontwikkeling van de arbeidsmarkt en innovatie zijn daarbij essentiële thema’s om al het werk te realiseren wat er nodig is. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in deze thematieken en veel kennis en ervaring opgedaan. Ik heb daarbij geleerd dat samenwerken en krachten bundelen cruciaal zijn om verder te komen. De opgedane kennis en ervaring wil ik nu graag inzetten voor het ontwikkelen van de arbeidsmarkt in onze regio. Binnen het bestuur VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen zal ik mij dan ook gaan richten op de portefeuille Arbeidsmarkt.
Ik zie ernaar uit om met ondernemers in deze regio in verbinding te zijn en samen de krachten te bundelen om de arbeidsmarkt tot een verdere ontwikkeling te brengen. Ik zet me daarbij graag in om over sectoren heen van elkaars ervaringen te kunnen leren om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. “

Wij wensen Tessa veel succes en plezier in deze bestuursfunctie!

Contact
Tjerry Verhoeven, regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, 06-53786919.