Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Uitnodiging voor de Middencirkel van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Uitnodiging voor de eerste Middencirkel
Deze meetings voldoen aan de volgende voorwaarden:
– vertrouwelijk
– open cultuur
– branche exclusiviteit
– max 8-10 personen
– praktisch en resultaatgericht
– geen onderlinge acquisitie

Hoe werkt het?
Een Middencirkel is exclusief toegankelijk voor leden van VNO-NCW Midden. Zij kunnen zich bij de regiomanager aanmelden. Op verzoek van VNO-NCW Midden begeleiden en faciliteren een collega-lid en professional de Middencirkels. Samen met de regiomanager wordt een indeling gemaakt op basis van diversiteit, ofwel ’ondernemers met en voor ondernemers’.

De Middencirkel komt 5 x per jaar, (de planning is om in het najaar te starten met de eerste bijeenkomst) in dezelfde samenstelling bijeen en het is van belang dat alle deelnemers commitment tonen. Frequentie en gespreksonderwerpen bepalen de deelnemers zelf en ook de professional brengt actuele onderwerpen in. De Middencirkel vindt plaats bij een van de deelnemers en start om 17.00 uur. De gastheer/vrouw zorgt voor broodjes en drinken en om 20.00 uur wordt de avond beëindigd. De professional stuurt voor de bijeenkomst de ingebrachte vragen rond, zodat iedereen zich kan voorbereiden.

Rol deelnemers
Van de deelnemers wordt verwacht dat zij hun kennis en expertise actief inbrengen en uitdragen. Wat binnen de groep wordt gedeeld wordt niet zonder toestemming van de groep buiten de groep gebracht.

Kosten
De kosten voor de professionele begeleiding bedragen €25,- exclusief BTW per persoon per sessie. Het aantal sessies wordt in overleg met de groep vastgesteld. Na de eerste sessie zal voor het gehele jaar gefactureerd worden.

Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met regiomanager Tjerry Verhoeven via mail of telefonisch 06-53786919