Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Uitnodiging Week van de Innovatie | uitreiking Veluwse Innovatieprijs 2020

De vierde editie van de Week van de Innovatie staat voor de deur! Innovaties op de Noord-Veluwe krijgen dit jaar een online podium. Ben jij erbij?

De manier waarop Noord-Veluwse ondernemers ook in coronatijd kansen pakken laat zien hoe veerkrachtig de regio is. Juist in deze tijd vinden we het belangrijk om daarbij stil te staan, innovatie is een sleutel naar succes.

VNO-NCW Midden is partner van de Week van de Innovatie en de Veluwse Innovatieprijs.

Ontdek welke bijeenkomsten je kunt bijwonen en meld je gratis aan deze link.

Programma:

Donderdag 19 november – Mixed Reality in het veiligheidsdomein

Digitale bijeenkomst

De Veiligheidsacademie Noord West Veluwe (VANWV) Landstede ontwikkelen in samenwerking met diverse partners state-of-the-art Mixed Reality oplossingen. Binnen het mbo-onderwijs maar ook bij bedrijven wordt er gebruikgemaakt van Virtual Reality, Augmented Reality en het Virtual Battle System. Het biedt tal van mogelijkheden aan bedrijven, denk bijvoorbeeld aan inwerkprogramma’s, virtual kennismaking met het bedrijf, of machine-inwerkprogramma’s.

Op donderdagmiddag 19 november laat het Mixed Reality team van de VANWV je graag kennis maken met diverse Virtual,- en Augmented Reality oplossingen die zij paraat hebben liggen voor het onderwijs en voor bedrijven.

Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Maandag 23 november – Webinar Leerculturen

Bouwen aan een proactieve leercultuur binnen je bedrijf: hoe doe je dat?! Voor alle bedrijven met vragen over leren en ontwikkelen in de praktijk organiseren wij dit webinar vol tips en handvatten.

Digitaal via Zoom met Windesheim lector Menno Vos en onderzoeker Rosalie Korevaar

Tijd: 13:00 – 14:00 uur

Dinsdag 24 november – Netwerk- en kennissessie Veluwe Portaal

Dit najaar organiseert Veluwe Portaal niet één netwerkbijeenkomst, maar drie netwerk- en kennissessies tegelijkertijd voor drie verschillende HR-disciplines.

Fysiek of digitaal: meer informatie volgt

Tijd: 07:45 – 10:00 uur

Woensdag 25 november – Uitreiking Veluwse Innovatieprijs

Veluwse innovaties in de spotlight. Een livestream vol beleving: met spannende studentenpitches, ondernemers aan het woord en de uitreiking van de VIP vakjury- & publieksprijs. Meld je aan, stem mee én ontvang het VIP-borrelpakket voor tijdens de livestream.

Digitaal via livestream

Tijd: 15:00 – 16:30 uur

De Week van de Innovatie en de Veluwse Innovatieprijs worden mede mogelijk gemaakt door: