Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Uitvoeringsagenda Economie Apeldoorn – tussenstand 2020

Samen maken we ons hard voor een sterk economisch- en vestigingsklimaat in de gemeente Apeldoorn. De Economische Alliantie, bestaande uit VNO-NCW Stedendriehoek, de Bedrijvenkring Apeldoorn, Aventus en de gemeente Apeldoorn, is initiatiefnemer en hoeder van de Uitvoeringsagenda Economie Apeldoorn 2017- 2022.

Onze ambitie is dat we er samen in slagen om van Apeldoorn in economisch opzicht de meest toekomstvaste stad van Nederland te maken. Een stad die zijn eigen toekomst creëert en zich niet laat verrassen door razendsnelle veranderingen in economie en samenleving. Een stad die tegen een stootje kan door een gevarieerde en moderne arbeidsmarkt, die maximaal inzet op duurzaamheid en circulariteit, waar bedrijven en instellingen zich graag vestigen en waar iedereen de kansen krijgt om actief mee te doen.

Het jaar 2020 stond in het teken van ongekende uitdagingen. Alle zeilen moesten worden bijgezet en het bedrijfsleven moest hun creativiteit en innovativiteit aanboren om te blijven ondernemen voor het Apeldoorn van de toekomst. Ook in 2020 hebben we ingezet op het versnellen, vertellen en verbinden van projecten en initiatieven die invulling geven aan de Uitvoeringsagenda Economie Apeldoorn. Daarnaast hebben we extra ondersteuning geboden aan, door de COVID-19 getroffen, ondernemend Apeldoorn. In de tussenstand 2020 een overzicht van de projecten en initiatieven die we voorzien hebben van een extra impuls.

Lees de tussenstand 2020 hier.