Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Update MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen

20-01-2021 – In februari 2021 wordt gestart met de voucherregeling van de MKB-deal Sm@rt Together in de 18 gemeenten van de regio Arnhem-Nijmegen. Ondernemers die voor het behouden en/of vergroten van hun omzet of marktbereik willen digitaliseren, kunnen gebruik maken van deze regeling. Hieronder staat kort een eerste uitleg van de regeling (wijzigingen voorbehouden). De exacte vouchervoorwaarden zullen t.z.t. op de website worden gepubliceerd.

• MKB-ondernemers kunnen een voucher aanvragen voor digitalisering van hun onderneming. Vouchers kunnen alleen besteed worden aan digitalisering van de onderneming die bijdraagt aan het behoud of het vergroten van de omzet en/of het marktbereik.
• De MKB-onderneming en de leverancier van de dienst moeten gevestigd zijn in een van de 18 gemeenten van de regio Arnhem-Nijmegen.
• Vouchers hebben een maximum bedrag van 2.500 euro.
• Ondernemers moeten een eigen bijdrage leveren van 50% over het netto bedrag (dus het bedrag zonder BTW).

Een paar voorbeelden:
  Ondernemer x heeft een offerte van leverancier voor digitalisering van 3.000 euro excl. BTW. Zij kunnen een voucher aanvragen voor maximaal 50% dus een bedrag van 1.500 euro
  Ondernemer y heeft een offerte van leverancier voor digitalisering van 5.000 euro excl BTW. Zij kunnen een voucher aanvragen voor maximaal 50%, dus een bedrag van 2.500 euro
  Ondernemer z heeft een offerte van leverancier voor digitalisering van 10.000 euro excl. BTW. Zij kunnen een voucher aanvragen voor maximaal 2.500 euro.

• De offerte van de leverancier van de digitalisering moet direct bij de aanmelding in het formulier worden meegestuurd.
• MKB ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een voucher zolang het budgetplafond van de regeling nog niet is bereikt.
• Vouchers worden pas uitbetaald na uitvoering (bewijs) en betaling van de factuur aan de leverancier.
• De exacte randvoorwaarden zullen t.z.t. op de website worden gepubliceerd. Alleen de randvoorwaarden die op de website worden gepubliceerd zijn van toepassing.
• Ondernemers die gebruik willen maken van een voucher, kunnen zich -zodra de aanmeldingsperiode start- via de website aanmelden. Zij moeten dan een digitaal aanvraagformulier invullen.
• Bij de uitvoering wordt gekeken naar de geografische verdeling over de verschillende gemeenten.

Heb je belangstelling voor deelname aan de voucherregeling, dan kan je een mail sturen. Kort voordat de regeling opengaat, ontvang je een email, zodat je kunt dan direct reageren en het aanmeldformulier invullen. (NB: Aan deze emails kunnen geen rechten worden ontleend). Aanvragen moet altijd via het aanvraagformulier en moeten voldoen aan de randvoorwaarden en passen binnen het nog beschikbaar budget).