Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Vertrek Rob Dal, regiomanager Flevoland & VeluweVallei

Regiomanager Rob Dal heeft een andere baan gevonden en vertrekt per 18 januari bij VNO-NCW Midden. Rob schrijft het volgende:

Na ruim 1,5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij VNO-NCW Midden ga ik de vereniging verlaten. In deze tijd heb ik samen met leden, bestuursleden en partners in de regio mij ingezet voor ondernemersbelangen op verschillende gebieden. Ik heb in beide regio’s veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en hierbij veel geleerd binnen de thema’s waar wij ons werk op richten.

Vanaf volgend jaar ga ik aan de slag als MKB accountmanager bij Horizon, de ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Met de focus op financieringen zal ik mij inzetten voor bedrijven in de provincie die behoefte hebben aan financiering. Door mijn financiële achtergrond is dit voor mij een logische vervolgstap in mijn carrière.

Ik wil de vereniging bedanken voor het vertrouwen en ruimte die ze mij hebben gegeven om mij te ontwikkelen en nu de volgende stap te zetten. Ik wens alle leden veel goede zaken in 2021 maar vooral veel gezondheid!

VNO-NCW Midden is momenteel druk bezig met de opvolging van Rob in beide regio’s. Zodra hier nieuws over te melden is laten wij dit zo snel mogelijk weten.