Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Virtueel bedrijfsbezoek bij Binx Smartility

In deze tijd kunnen we geen grootschalige bedrijfsbezoeken organiseren. Daarom waren de leden van VNO-NCW Achterhoek en Jong management op 11 juni te gast bij Binx voor een virtueel bedrijfsbezoek.

Na een kort welkomstwoord van VNO-NCW Achterhoek voorzitter Koen Knufing en Jong management voorzitter Anneke van Ommen, start Rik Wamelink het interview met Ruth Feenstra van Binx.

Binx is een innovatief bedrijf waar bouw en installatietechniek gecombineerd zijn. Binx realiseert met een team van 50 vaste medewerkers mooie projecten in de regio en daarbuiten. Tijdens de rondleiding kregen we een beeld van de onorthodoxe werkplekken en werkomgeving waar de kleur roze veelvuldig terugkomt. Binx is trots op de Cobouw award beste werkgever 2019 die ze in ontvangst mochten nemen.

Naast een rondleiding door het pand van Binx in Groenlo, kreeg de kijker ook een beeld van de gang van zaken op de bouwplaats en bij het afgeronde project van het Zone-college. Naast een energieprestatiegarantie gaat Binx verder in de dienstverlening met een onderhouds- en een schoonmaakgarantie. Het smartilityteam van Binx monitort met een dashbord alle gebouwen en kan secundaire en facilitaire zaken overnemen om de opdrachtgever te ontzorgen.

Tijdens de bijeenkomst vestigde Koen Knufing de aandacht op Groen is gaon. https://www.groenisgaon.nl/ is een project dat is voortgekomen uit Achterhoek Verbindt. VNO-NCW Achterhoek is partner van https://www.achterhoekverbindt.nl/, het kennisplatform dat in maart bij aanvang van de coronacrisis is opgezet en interactieve videopodcasts met- en voor ondernemers verzorgt. Met Groen is gaon willen we in de Achterhoek versneld het vertrouwen terugwinnen door met eenduidige pictogrammen aan te geven wat wel of niet is toegestaan in het kader van Covid19 regels.

Helaas is de befaamde netwerkborrel van de VNO-NCW bijeenkomsten niet mogelijk bij een virtueel bedrijfsbezoek. We hopen alle leden op termijn weer te ontmoeten bij fysieke bijeenkomsten. Voor nu is een virtueel bedrijfsbezoek, naast onze webinars, een goed alternatief. In juli organiseren we opnieuw een virtueel bedrijfsbezoek waarvoor de uitnodiging volgt.

We danken Binx voor hun bijdrage en Rik Wamlink van Studio 544 voor het interview en de techniek.

Terugkijken van het virtuele bedrijfsbezoek bij Binx kan hier.