Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Foto: VNO-NCW en MKB-Nederland

VNO-NCW en MKB-Nederland starten opleidingsinstituut MalieAcademy

17-12-2019 РVNO-NCW en MKB-Nederland zijn de MalieAcademy gestart, een opleidingsinstituut dat zich richt op het versterken van ondernemerschap en leiderschap. Digitalisering, verduurzaming, energietransitie… onder invloed van wereldwijde ontwikkelingen verandert de Nederlandse samenleving razendsnel. Ondernemers zien kansen. Maar ze moeten ook hun koers bepalen in een wereld vol onzekerheden. Met de MalieAcademy willen VNO-NCW en MKB-Nederland ondernemend Nederland hierin ondersteunen.

Wakker schudden
‘De MalieAcademy schudt je wakker over wat er nu aan de hand is en nog staat te gebeuren. Economisch, politiek, technologisch, kortom maatschappelijk. De MalieAcademy wil je helpen om daarvan de bedreigingen te zien, maar ook de kansen’ zegt Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW. ‘Ook maakt het je bewust van het veranderde maatschappelijk speelveld waarin ondernemingen en branches wereldwijd zich bevinden. Wat betekent dat voor jou, je bedrijf of voor je sector? Dat ga je uitvinden tijdens deze uitdagende leergang.’

Versnellen
Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland: ‘Van de opkomst van AI-superpowers tot de energietransitie en het toenemende belang van goed stakeholder management. Alles komt aan bod dankzij een aantal absolute topsprekers en unieke workshops.’ Volgens Vonhof is de opleiding ‘een must’ voor elke directeur uit het mkb of branchemanager die wil versnellen en verder wil groeien in zijn persoonlijke ontwikkeling en met zijn bedrijf of branche is deze opleiding.

Next Level ondernemen
De eerste opleiding, ‘Next Level ondernemen, leiderschap in een snel veranderende samenleving’ gaat in maart van start en is gericht op directies, hoger management en directeur groot-aandeelhouders (DGA’s). Deskundigen van De Baak, TU Delft, Nyenrode Business Universiteit, VNO-NCW en MKB-Nederland, geven deelnemers inzicht in vragen als: Met welke veranderingen worden ondernemingen geconfronteerd? Wat betekenen deze veranderingen en trends voor jouw bedrijf? Wat betekent dit voor jouw leiderschap en de relatie met je omgeving?

Introductievideo MalieAcademy

Voor meer informatie over het programma, tijden, kosten en inschrijven: kijk op www.malieacademy.nl.