Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

VNO-NCW Midden zoekt een nieuwe voorzitter

Word jij ons boegbeeld?

Als voorzitter van VNO-NCW Midden ben je hét gezicht van onze vereniging en de vertegenwoordiger en pleitbezorger van de ondernemers in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Je bent een charismatische leider en een natuurlijke verbinder. Je komt op voor de belangen van ondernemers en je slaat een brug tussen de vereniging, de regio en Den Haag. Met jouw verenigingshart weet je precies hoe je ledengevoel en -binding kunt versterken.

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan onze koers gericht op het realiseren van een optimaal ondernemersklimaat door een krachtig en onderscheidend ledenaanbod, wat resulteert in ledengroei en een bredere vertegenwoordiging van het bedrijfsleven. Dat doe je onder meer door het opstellen en uitvoeren van het strategisch beleidsplan. Je vertegenwoordigt VNO-NCW Midden in het landelijk dagelijks bestuur van VNO-NCW in Den Haag en representeert de vereniging naar buiten toe richting leden, stakeholders en media. Je bent de inspirerende leider van onze vereniging, de voorzitter van het algemeen bestuur en een sparringpartner voor de directeur en regiovoorzitters.

Voor wie ga je aan de slag?

VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij versterken het ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht door optimale regionale en landelijke belangenbehartiging. Dit doen we voor het midden-, klein- en grootbedrijf in alle sectoren. We informeren en verbinden meer dan 1.300 leden in ons netwerk door diverse evenementen en projecten. Onze vereniging is georganiseerd in 9 regio’s, elk met een eigen bestuur, en wordt ondersteund door een professioneel secretariaat.

Herken jij jezelf hierin?

  • Bevlogen bestuurder: Jij koppelt ondernemerschap aan maatschappelijke doelen en je bent een gezaghebbende persoonlijkheid.
  • Netwerker: Je hebt een groot netwerk en veel affiniteit om met ondernemers samen te werken op de thema’s Arbeidsmarkt & Onderwijs, Energie & Circulair, Infrastructuur & Ruimte en Innovatie & Ondernemerschap.
  • Strategisch en verbindend: Je hebt bestuurlijke ervaring, uitstekende communicatieve vaardigheden en een strategische, verbindende instelling.
    Solliciteer dan op deze uitdagende rol binnen onze vereniging!

Wat bieden wij?

Een uitdagende en inspirerende rol die gemiddeld 1,5 dag per week vraagt. De functie is onbezoldigd, maar biedt een invloedrijke positie en een krachtig netwerk door het directe contact met de belangrijkste spelers in ondernemend (Midden) Nederland. Je krijgt uitgebreide ondersteuning van ons enthousiaste team medewerkers bij ons verenigingsbureau.

Interesse?

We horen graag van je! Stuur je motivatiebrief naar Sanne Hagen, hagen@vno-ncwmidden.nl Wil je meer informatie over deze betekenisvolle rol? Neem dan contact op met de vertrouwenscommissie, in de persoon van Hajé de Jager via 06 – 1101 2502.