Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Warming-ups Rond Ondernemen

Over krap acht jaar moeten bedrijven minimaal 50% minder mineralen, fossiele grondstoffen en metalen gebruiken om aan de klimaatdoelen van het kabinet te voldoen. Aan de bak dus! Om mkb’ers in Regio Zwolle bij de nodige veranderingen te helpen organiseert Rond Ondernemen warming-ups op diverse locaties in de regio. Tijdens deze warming-ups ontdek je op een effectieve manier hoe je (vervolg)stappen kunt maken in de circulaire economie en maak je kennis met het programma van Rond Ondernemen. Je trekt op met andere ondernemers, waarmee je mogelijk samen een vervolgtraject ingaat.

De warming-up-roadshow is vorig jaar gestart, maar de coronamaatregelen zorgden voor een wegafzetting. Nu de weg weer grotendeels vrij is trekken we op 3 maart naar Raalte (The Green East), op 11 maart vervolgen we de weg naar Hattemerbroek (Thereca) en op 23 maart arriveren we in Steenwijk (ABS Groen Autoherstel). Meer data en locaties volgen.

Meld je hier aan

Over Rond Ondernemen
Rond Ondernemen is het traject naar circulair ondernemen voor dga’ers en beslissingsbevoegden van mkb-bedrijven in Regio Zwolle. Negen organisaties hebben de handen ineengeslagen om ondernemers met circulaire ambities te ondersteunen bij het ontwikkelen van visie, kennis en vaardigheden, zodat ze in staat zijn om nieuwe circulaire businessmodellen op te stellen of het bestaande model aan te passen. Daarmee willen we de veerkracht van bedrijven vergroten en de transitie naar circulaire economie in de Regio Zwolle helpen versnellen.

Meer informatie: www.rondondernemen.nl