Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

Doe mee aan het onderzoek in de Stedendriehoek!

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar razendsnel op: de economie trekt aan, werknemers worden kritischer, technologische ontwikkelingen zorgen voor veranderingen én er is sprake van een dynamische wet- en regelgeving.

Het beeld ontstaat dat er een tekort aan personeel is, dat mogelijke bedrijfsgroei in de weg staat. Is dit zo? Waar zitten deze tekorten? Waar liggen de problemen en waar liggen de kansen? Hoe zit dit in jouw omgeving? Dát gaan we onderzoeken zodat we weten welke nadere acties wij kunnen ondersteunen en aanjagen om jullie uitdagingen op te lossen en te helpen kansen te creëren.

Wat levert het op?

Het rapport geeft een beeld waar, volgens het bedrijfsleven, de grootste noodzaak zit om te investeren in onze regionale arbeidsmarkt, onderwijsbeleid en activiteiten. We horen graag jouw kennis en ervaringen rondom de arbeidsmarktvraagstukken. De resultaten worden beschikbaar gesteld aan de deelnemende bedrijven.

Doe je mee?

Gezien de aard van de vragen is de enquête het beste in te vullen door een HRM verantwoordelijke. Het invullen van de enquête duurt maximaal 10 minuten.