Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Wat vragen wij van de Flevolandse politiek?

Interview met Hajé de Jager, voorzitter VNO-NCW Flevoland

Interview met Hajé de Jager, voorzitter VNO-NCW Flevoland

Bron: Forum - februari 2019: - "Snelle treinverbindingen, Lelystad Airport, ruimte voor ondernemerschap en groei. Het kán allemaal, maar als na 20 maart de stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen in Flevoland zijn geteld: wordt er dan flink gas gegeven of gaat de rem er op? In een korte serie onderzoekt Forum: wat houdt ondernemers in de verschillende provincies bezig. Vandaag deel 1: Flevoland.

Lees verder

Inzet VNO-NCW Flevoland

Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op dezelfde dag vinden ook de Waterschapsverkiezingen plaats. Wat vraagt VNO-NCW Midden van de politiek en waarom? Wat is het belang van provincies en waterschappen voor het bedrijfsleven? We zetten de kerntaken van de provincies voor je op een rij en informeren je over onze acties in de aanloop naar de verkiezingen.

Ondernemersorganisaties en branches vragen aandacht bij provinciale politici voor een ondernemersvriendelijk beleid. Vorig najaar zijn we begonnen de wensen op te halen bij onze leden en bedrijvenkringen in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht en provinciale politici daarover te informeren. Dat bleek niet aan dovemansoren gericht. We zien tot onze vreugde veel van onze standpunten terug in de verkiezingsprogramma’s van uiteenlopende politieke partijen.

Daarnaast dragen we onze standpunten uit via blogs, vlogs, artikeleninterviews en debatten.

Het is nu de beurt aan jou, de kiezer, om invloed uit te oefenen. Of je kiezershart nu links, midden of rechts klopt is: breng in ieder geval je stem uit op 20 maart!

 

‘Ik kijk bij het uitbrengen van mijn stem echt naar de vrouwen en mannen die het verschil willen maken. Die moet je hebben en volgens mij heb je die bij elke partij.’ 
Hajé de Jager, voorzitter VNO-NCW Flevoland, in Forum, 11 februari 2019

 

‘Laat het nou niet zo zijn als bij de Brexit: dat we de volgende morgen wakker worden en, zoals een groot deel van de jongeren in het VK, denken, was ik maar gaan stemmen, want deze uitslag bevalt me niet! Stem!
Ron van Gent, directeur VNO-NCW Midden, in Kijk op Oost-Nederland, maart 2019

 

Dit artikel is gebaseerd op tekst uit het e-zine Midden{in, februari 2019. Lees hier het volledige artikel.