Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Webinar NEO: tender energiebesparing

De subsidieregeling Energiebesparing Overijssel (TENDER) staat sinds vorige maand open. Tot 1 december 2020 hebben bedrijven de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor deze subsidie. De nieuwe regeling is anders ten opzichte van de vorige. Om dat goed toe te lichten, organiseerden we een webinar.

Tijdens dit webinar vertelt Dicky van Keulen, projectleider Nieuwe Energie over de nieuwe regeling. Subsidieadviseur Lisette van der Hoeven geeft aan wat er met een aanvraag gebeurt na het indienen. En ondernemer Johan Kolk van Appendagefabriek Kolk uit Hengelo deelt zijn ervaring met de tenderregeling. Hij maakte maar liefst twee keer gebruik van de regeling. De eerste keer voor de installatie van een pyrolyse oven. De tweede keer voor het verduurzamen van het productieproces. Hij vertelt hoe dit hem beviel en wat zijn tips zijn voor andere ondernemers.

Benieuwd naar het webinar? Hieronder kun je de uitzending terugkijken.

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen over de tenderregeling? Neem contact op met Lisette van der Hoeven via SE.vd.Hoeven@overijssel.nl of 038 – 499 83 94.