Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Webinar: Ondersteuning van familiebedrijven in de praktijk

Als familiebedrijf heb je vaak een rijke historie, maar kijk je juist ook naar de toekomst. Heb jij met jouw familiebedrijf behoefte aan ondersteuning op het gebied van digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Het Overijsselse programma Family Next kan je hierbij helpen.

Wil je weten wat voor ondersteuning je als familiebedrijf in Overijssel kunt krijgen? Meld je dan aan voor het webinar ‘Ondersteuning van familiebedrijven in de praktijk’ op donderdag 4 maart 2021 van 9.00 tot 10.00 uur.

Ondernemers aan het woord
Tijdens dit webinar komen de Overijsselse ondernemers Jos Vogelzang van Vogelzang Dakelementen uit Dedemsvaart en Kim Middelkamp van Sallandse Wegenbouw uit Haarle aan het woord. Ze vertellen waarom ze zich hebben aangemeld voor het programma Family Next en wat hun
praktijkervaringen met het programma tot nu toe zijn.

Gedeputeerde Eddy van Hijum schuift aan om uit te leggen waarom het programma zo belangrijk is en wat het programma familiebedrijven in de provincie Overijssel oplevert. Bart Jeurnink, mkbadviseur bij Kennispoort Regio Zwolle, weet alles over de begeleiding die ondernemers krijgen als ze
deelnemen aan het programma.

Aanmelden
Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar op de website van Kennispoort Regio Zwolle. Een dag van tevoren wordt de link naar het webinar naar je gestuurd.

Over Family Next
Familiebedrijven zijn enorm belangrijk voor de economie van Overijssel. Met het programma Family Next helpt Provincie Overijssel familiebedrijven in Overijssel met duurzaamheid, bedrijfsopvolging en digitaliseren. Je leest er meer over op www.overijssel.nl/familynext.

Samenwerking
Dit webinar wordt georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle, Novel-T, Cleantech Regio, Ondernemend Twente en MKB Deventer.