Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Webinar “Verzilver uw dak met zonnepanelen”

Op 16 juli vond het webinar “Verzilver uw dak met zonnepanelen” plaats. Christian Lorist, programmamanager Bedrijven, Instellingen en industrie van het Gelders Energie Akkoord (GEA), ging in gesprek met Roy Ellenbroek, lokale adviesbureaus en ervaren ondernemers.

Gedurende het webinar werd het traject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’ van de Provincie Gelderland uitvoerig besproken. Dit traject ondersteunt ondernemers kosteloos bij het aanvragen van een SDE++ subsidie en het begeleiden bij het realisatie proces van het zonnedak.

Arthur Jansen van AWEJA Railsystemen, Chiel In ’t Hof van Melkveehouderij In ’t Hof en Rick Otter van Recreatiepark De Boshoek deelden hun ervaringen van het traject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’. Zij gaven allen aan dat de steun van de adviesbureaus zeer welkom was!

Kijk hieronder de uitzendingen van de drie regiogebieden in Gelderland terug:

Regio FoodValley en Veluwe Noord

Regio Arnhem, Nijmegen en Rivierenland

Regio Achterhoek, De Liemers, Lochem, Zutphen, Apeldoorn & Voorst

Vragen of meer informatie?
Om de energietransitie te stimuleren en te verstellen is VNO-NCW Midden partner van GEA. Heeft u vragen over Verzilver uw dak? Neem dan contact op met Christian Lorist via lorist@vno-ncwmidden.nl