Wethouder Govert van Bezooijen onthult datum en locatie Techniekdag in Rivierenland

Na een succesvolle editie van de eerste Techniekdag Rivierenland afgelopen juni, zijn de locatie en de datum van de tweede Techniekdag in de regio Rivierenland onthuld door Govert van Bezooijen (wethouder Onderwijs van Gemeente West-Betuwe), Tjerry Verhoeven (regiomanager VNO-NCW Rivierenland) en Rian Verwoert (voorzitter Bedrijvenkring West-Betuwe). Dat gebeurde door het overhandigen van een bord en een taart.

De tweede Techniekdag Rivierenland is op 13 mei 2023 bij A.Hak in Tricht. Algemeen directeur Henk Herremans en HR-directeur Otwin de Wit zijn enorm trots dat A.Hak de Techniekdag dit jaar op eigen terrein mag organiseren. “Wij vinden het belangrijk om te laten zien wat de techniek inhoudt en welke mogelijkheden de techniek biedt. De Techniekdag biedt de ruimte om dit samen met de andere technische bedrijven uit de regio te laten zien aan de jongere generatie. Wat ons betreft een mooi initiatief waar wij graag aan meewerken.”

Op de Techniekdag Rivierenland zullen verschillende technische bedrijven en instellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten organiseren voor jongeren van 8 t/m 14 jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden in de techniek. De Techniekdag Rivierenland is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar ook zeker voor de ouders!

Wil jij jouw bedrijf presenteren op de Techniekdag Rivierenland en zo de kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek? Meld je bedrijf dan nu gratis aan met een leuke doe-activiteit!

Je bedrijf aanmelden, maar moeite met het verzinnen van een doe-activiteit? De werkgroep van de Techniekdag Rivierenland denkt graag met je mee! Meer informatie vind je op www.techniekdag.nl

Ook zorg- en onderwijsinstellingen zijn welkom om te laten zien welke mogelijkheden zij bieden voor technische opleidingen en/of carrières.