Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Winnaars Vechtdal Ondernemersverkiezing 2019

Door Renate Meulenkamp, bestuurslid VNO-NCW regio Zwolle
De spanning was te snijden bij de genomineerden en heel veel familie, vrienden en collega-ondernemers tijdens het Vechtdal Ondernemers Feest. Rond 21:00 uur op vrijdag 22 november jl. werd de winnaar bekend gemaakt:

Ondernemer van het jaar werden Marc Back, Jaap Oosterhof en Renate Meulenkamp-Back van Machinefabriek Drabo Hardenberg BV.

Wij zijn een Hardenbergs familiebedrijf dat zich richt op verspanende activiteiten zoals cnc-draaien en cnc-frezen. Om onze klanten zo breed mogelijk te kunnen dienen is dit in de loop der jaren verder uitgebreid met o.a. laswerkzaamheden maar ook vlak- en rondslijpen en honen horen tot de mogelijkheden. Veel disciplines onder 1 dak dus. Wij willen voor onze klanten een strategische partner zijn. Een die hen ontzorgt en tijdig van kwalitatief hoogwaardige producten voorziet.  De laatste jaren hebben wij steeds meer de focus op verdere automatisering van het machinepark gelegd door state of the art toepassingen zoals een geautomatiseerd palletsysteem om nog flexibeler en manarm te kunnen produceren.

Jaarlijks investeren wij in onze mensen, middelen en machines om zo een up to date high tec bedrijf te blijven daarom is het ook een eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Trots zijn wij op onze medewerkers die dit mogelijk gemaakt hebben. Zonder hen is er geen Drabo Hardenberg.

vlnr: Jaap Oosterhof, Renate Meulenkamp-Back en Marc Back